Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za našo spletno stran. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. Tukaj boste našli podrobne informacije o ravnanju z vašimi podatki.

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://nstts.si. Sindikat oz. podjetje se imenuje Novi sindikat trgovk in trgovcev Slovenije s sedežem v Trg svobode 26F, Slovenska Bistrica. Matična številka podjetja je 2584085000. Predsednik sindikata je Rok Zalar,  njegov kontakt preko email naslova predsednik@nstts.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Shranjevanje vstopnih podatkov
Našo spletno stran lahko obiščete, ne da bi nam posredovali kakršne koli podatke o sebi. Shranjeni bodo samo vstopni podatki, ki se bodo shranili v tako imenovanih log datotekah strežnika,  kot so ime iskane datoteke, datum in čas iskanja, prenesena količina podatkov in zahtevani ponudnik. Omenjeni podatki so namenjeni izključno zagotavljanju nemotenega delovanja spletne  strani in izboljšanju naše ponudbe. Z njimi se ne da ugotoviti vaše identitete.

Zbiranje in uporaba podatkov
Vaše osebne podatke bomo shranili v primeru, če nam jih boste poslali v okviru vašega naročila, nas boste kontaktirali (na primer preko kontaktnega obrazca ali elektronske pošte) ali če  boste odprli uporabniški račun. Shranili bomo samo podatke, ki jih boste vpisali v ustrezne obrazce. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili samo za izpolnitev vaših zahtev. Vaše osebne podatke bomo prav tako shranili v primeru včlanitve v Novi sindikat trgovk in trgovcev Slovenije in jih bomo uporabili za namen izvajanja plačila mesečne članarine.

Uporaba podatkov, ki jih posredujete ob prijavi na naše elektronsko glasilo
Ko se prijavite na naše elektronsko glasilo, pridobljene podatke shranimo z namenom, da vam po elektronski pošti pošljemo naše elektronsko glasilo. Od prejemanja elekrtonskih glasil se  lahko odjavite kadar koli želite tako, da nam pošljete sporočilo ali prek povezave, ki se nahaja v elektronskem glasilu.

Spreminjanje in popravljanje podatkov in vaša pravica do ugovora
Pridržujemo si pravico do spremembe vašega imena in priimka ter elektronskega naslova in v primeru, če od vas dobimo dodatne podatke v skladu s pogodbo, vašega naziva, letnice rojstva  in zaposlitve. Dopoljneni oziroma  popravljeni seznam podatkov bomo uporabili za lastne reklamne namene, na primer za pošiljanje zanimivih ponudb in informacij o naših novih proizvodih  po elektronski ali navadni pošti. Vaša pravica je, da lahko kadar koli ugovarjate shranjevanju in uporabi vaših osebnih podatkov. Pošljite sporočilo, kot je opisano v nadaljevanju.

Uporaba piškotkov
Da bi našo spletno stran naredili bolj privlačno in omogočili uporabo nekaterih funkcij, uporabljamo tako imenovane spletne piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik  naloži spletni strežnik. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so izbrišejo po koncu seje brskalnika, to je, ko zaprete brskalnik (tako imenovani sejni piškotki). Drugi piškotki, ki ostanejo na  vašem računalniku, nam omogočajo, da ob ponovnem obisku naše spletne strani prepoznamo vaš brskalnik (trajne piškotke). Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite  sprejemati ali pa želite biti obveščeni, preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika. Če uporabe piškotkov, ki so del funkcionalnosti naše spletne  strani ne sprejmete, bo delovanje morda omejeno.

Kontaktni obrazci
Vaše posredovane informacije (Ime in priimek, telefon, emal naslov)  se pošiljajo kot e-poštna sporočila na email naslov podjetja. Informacije so shranjene tudi v bazi podatkov na našem gostiteljskem strežniku.

Mediji
Če nalagate slike na spletno mesto, se morate izogibati nalaganju slik z vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in pridobivajo vse podatke o lokaciji iz slik na spletni strani.

Kako dolgo hranite podatke?
Ne določamo določenega roka za shranjevanje podatkov, ker ga potrebujemo za nadaljnjo uporabo. Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobravamo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti.

Za uporabnike, ki se prijavijo na naši spletni strani (če obstajajo), shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih zagotavljajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledujejo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in uredijo tudi te podatke.

Če želite, da se vaše podatke odstranijo iz naše baze podatkov, se obrnite na nas. Odstranili jo bomo kadarkoli se pojavijo skrbi glede vaše zasebnosti.

Piškotki
Če pustite komentar na naši spletni strani, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. To so za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno izpolniti podrobnosti, ko zapustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in je zavržen, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da shranite podatke za prijavo in izbrane zaslone na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, možnosti piškotkov pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če urejate ali objavite članek, bo dodatni piškotek shranjen v vašem brskalniku. Ta piškotek ne vključuje osebnih podatkov in preprosto označuje identifikacijsko številko objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest
Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o sebi, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki
Če imate na tej spletni strani račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Pravica do dostopa in kontakt
Pravico imate do brezplačne informacije o vaših osebnih podatkih, shranjenih pri nas, kot tudi pravico, da se podatki popravijo, blokirajo ali izbrišejo. Če imate kakršna koli vprašanja v  zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo vaših osebnih podatkov v zvezi s popravljanjem, blokiranjem ali brisanjem vaših osebnih podatkov, preklica soglasja ali ugovor na določeno uporabo  podatkov, vas prosimo, da nam to sporočite na naš elektronski naslov: info@nstts.si